May 262019
 

A Naturally Dominant British Seductress.

Www.kountessVonkink.com

you can try here kountessvonkink@gmail.com 

Currently available for bookings in London

I had the luck to meet this wonderful lifestyle domme once for drinks. 

Glamorous, Alpha, Kinky. A bohemian free spirit and the personification of the playful but dangerous Femme Fatale.

 

 

 

If you are imagining me to be a stereotypical Mistress, a cold sadistic Bitch who only wants to hurt and humiliate you, think again. BDSM is only a fraction of my repertoire. I have many moods and in My sessions I can be sensual, erotic, and playful as often as I can be mean and sadistic. Yes, I demand to be in charge and you will surrender and do as I say. But time spent with me is playtime and as much as I am a Dominatrix I’m also a Fetish Actress specialising in role play, A Goddess who wants be worshipped and a Therapist who derives satisfaction helping you accept your desires are not shameful.

 

 

My style is smooth, sensual, sophisticated and playful. My sessions feel intimate and connected. I enjoy looking deep into your eyes, penetrating your soul as I invade your mind and take charge of your body. Lots and lots of tease and denial. Low or no music so you can hear my voice whispering filth into your ear, urging you to go further for me as I coach you to become sluttier, to be as shameless as possible. Let your mind go where it wants to. You only regret the things you don’t do. Set yourself free. Make your Mistress proud.

 Posted by at 8:37 am
May 252019
 
 Posted by at 9:38 pm
Nov 222014
 

Bellatrix-22-11-14click image 4 more info


From: Lady Bellatrix
To: Klapjes [mailto:info@klapjes.nl]
Sent: Sun, 16 Nov 2014 18:09:08 -0500
Subject: Re: Published | Re: Amsterdam

Hello Richie, just an email to say many thanks for positing this. The response has been fantastic.

Keep me posted (…)

Bxx

Nov 042014
 

rencontre femme celibataire russe Madame Caramel is in ons (niet zo) kouwe kikkerlandje. Maar de vraag is… wordt het nóg warmer?


Zie ook dit bericht.

Nov 012014
 

De-Villa-CollageBDSMFlyer01-AKlik op het plaatje  voor de agenda van De BDSM-Villa te Arendonk in Vlaanderen nabij de NL-grens.

Oct 042014
 
Zat vannacht in de mail.

Ja, u leest het goed: ontwaagd.

Ooit zag ik in een gewone Amerikaanse film hoe een tiener een prostaatmassage kreeg van een wulpse verpleegster. Dat beeld liet mij niet los. Het ging met mij aan de haal. Voorzover ik weet heb ik geen seksuele frustraties, ben ik in mijn kindertijd nooit misbruikt, heb ik ook geen spannende herinneringen aan doktertje spelen en staat BDSM als concept mij niet aan. Althans, tot voor kort. Maar goed, toch bleef de idee van prostaatmassages knagen. Hoe zou het zijn? Zou ik het erop wagen?

Twee weken geleden, na een fles rode wijn op een prachtige nazomerse avond, tikte ik het in: “prostaatmassage Groningen” (ik verblijf regelmatig in Noord-Drenthe). Ik waagde het er op. Al vrij snel belandde ik op deze site, bij de artikelen van Meesteres Wira.

Wira-4-10-14-b

Vanaf vorige week hoef ik mij nooit meer af te vragen hoe dat is. Ik hoef het er nooit meer op te wagen. Wira, of Meesteres Wira zoals ik (mijzelf!) aanleer haar te noemen, heeft mij niet alleen ontwaagd, maar ook verslaafd.

Nooit geweten dat het zo kon zijn.Dank je Wira, Meesteres Wira.

bert

Sep 272014
 

tipos de hombre solo herramienta Dear Dames…,

Voor velen van jullie is het misschien een no go-area; zélf een kamer organiseren in een privéhuis in het Oude Noorden van Rotterdam (Google Maps), om vervolgens je slaaf ongans te straffen. Maar aan de andere kant staat het (nieuwe) management van Royal Rooms juist open voor ook andere vormen van klandizie dan de traditionele ‘wandelaars‘. Ze zullen jullie correct ontvangen en met alle egards behandelen.

Dit wetende wordt het misschien extra spannend om in een SM-kamer in een verder vanilla-privéhuis je kicks en kinks uit te leven… Is de eerste stap toch te groot? Dan kan je altijd nog je sub(s) het een en ander laten regelen. Wordt ie hard van.

De BDSM-kamer ziet er goed uit, heeft de nodige hardware. Zwepen, klein marteltuig en dildo’s etc dien je wel zelf mee te nemen. Als je contact opneemt, of laat nemen, zorg ervoor dat het management wel weet dat je via Klapjes komt. Dan weten ze dat het gaat om de actieprijs van 50 euro per uur. Veel plezier! Klik op de foto’s voor meer info en sfeerplaatjes van de kamers.

Royaal-Rooms-27-9

Royaal-Rooms-27-9-2b

Aug 042014
 

De bekende Vlaamse martelMeesteres Emma Switch heeft sinds jaar en dag iets met latex. Om nou zoals de titel aangeeft te zeggen dat ze overgaat op latex, is wat overdreven. Maar niet alleen klinkt het lekker, ook heeft ze nogal bijzondere investeringen gedaan waar latexlovende submannen van zullen likkebaarden.

rencontre d1 belge Zo heeft Meesteres Emma Switch haar latexgarderobe verdubbeld én ze heeft een zogenaamd ‘stil vacuümbed’ aangeschaft. Volgens mij verstilt zo’n bed al je bewegingsvrijheid doordat het bed volledig vacuüm wordt gezogen. Maar correct me (hieronder) if I’m wrong. Eenmaal zeker en vast ingepakt, kan de Sadiste – die tevens Masochiste is, vandaar haar naam, zie hier – alles met je doen wat ze wil…

Meer info over deze geboren kinky Dame?

emma7email

Jul 112014
 
Ezerada-sin-11-juli-14

Meesteres Ezada Sinn

groupe gr international Deze zomer zullen er weer fantastische gastMeesteressen bij Meesteres Shane te Antwerpen op bezoek komen. Je kan kiezen voor een sessie met alleen Meesteres Shane, of een van de gast Meesteressen maar er zijn ook dubbelsessies mogelijk.

Ezra-11-juli-14

Meesteres Coco Katsura

opzioni binarie tocca non tocca Om te beginnen zal op 17 en 18 juli de beroemde Meesteres Ezada Sinn wederom gastMeesteres zijn. Meesteres Ezada Sinn komt uit Roemenië en is er dol op om slaven mentaal te bespelen. Ezada Sinn is een Meesteres van wereldklasse en een sessie met Haar zal je niet snel vergeten.
Je kan voor o.a. corporal punishment, trampling, breathplay, roleplay, bondage en humiliation bij Meesteres Ezada Sinn terecht. Kijk voor meer informatie zeker even op MistressEzada.com. Sessies boeken kan in het Engels, Italiaans, Frans of Roemeens, via email: Ezada@MistressEzada.com

site rencontre buenos aires Vervolgens zal van 3 t/m 10 augustus de Japanse Meesteres Coco Katsura Antwerpen bezoeken. Altijd al een keer de echte Japanse bondage willen ervaren? Dan ben je bij Meesteres Coco Katsura aan het juiste adres! Maar deze  veelzijdige Japanse Meesteres  kan je ook voor andere sessies boeken, o.a. cbt, rollenspel, medisch, rubber, facesitting. Kijk hier voor meer info of mail de Meesteres zelf (uiteraard in het Engels) op cocotokyogoddess@gmail.com

En om deze geweldige zomer af te sluiten zal van 27 t/m 30 augustus de bekende Meesteres Soviet Mercedes naar de studio van Mistress Shane komen. Meesteres Soviet Mercedes houdt ervan om slaven goed onder handen te nemen. Als echte sadist geniet ze van de pijn die ze haar slaven toebrengt. En als vaste gastMeesteres voelt Ze zich echt thuis in de duistere ruimten Meesteres Shane.

Soviet-Mercedes-11-juli-14

Of hou je niet van pijn en masseer je bijv. liever Meesteres Soviet Mercedes’ voeten?

Kijk voor meer info en mogelijkheden op SovietMercedes.Com. Meesteres Soviet Mercedes is te boeken via info@sovietmercedes.com, of via Mistress Shane +32 (0)494 842 812.

Shane-11-juli-14

Meesteres Shane Herself

Het belooft een hete, pijnlijke, vernederende en/of spannende zomer te worden in de Antwerpse martelkamers van de oud-OWK Meesteres. Neem dus snel contact op met Mistress Shane via haar site of  bel direct op het nummer +32 (0)494 842 812 om een afspraak te maken.

Oh ja, van horen zeggen weten we dat niet alle (vooral beginnende) subheren durven bellen. Vooruit dan maar: mistressshane@hotmail.com. Ennu, kom je Meesteres tegemoet door in het Engels te mailen. Veel plezier van datgene waar je naar op zoek bent…

Tekst: iemand anders, redactie/opmaak R66
Jun 192014
 

Kijk, zo werkt internet voor een special interest community als Klapjes.nl. Gister kondigden wij een Japanse bondageavond (Shibari) aan bij De Villa te Arendonk Vlaanderen, waarop liefhebber en switch S/sleter het bericht retweette. Wie vervolgens kijkt op zijn informatieve Googlepagina’s, zal meteen de BDSM-art zien. Misschien moet je “ons soort” inslag hebben – of je nou een sub, Meesteres of Dominant bent – maar werkelijk de rillingen trekken over je rug na het doorklikken naar de site met de inkt- en ballpoint(!)tekeningen van Artiest Pedro Konijn.

Ik loop een beetje te pielen met hoofdletters, want dit IS kunst met de grote K, terwijl de kunstenaar naar eigen zeggen meer in het subspectrum zit. Maar goed, heel ver ging er wel een belletje af bij het horen van de naam Pedro Konijn, maar dat hij dit werk maakte… dat is een dikke attentie waard op Klapjes. Op deze wijze weergegeven zijn bondage en de schoonheid van onderwerping en Dominantie voor iedereen toegankelijk. Wellicht een tip voor komende handelsmissies naar Japan, om een van zijn pentekeningen als cadeau mee te nemen. Serieus. Geniet!

PedroKonijn-19-06-14-b

courtesy of Pedro Konijn (click for site)